Alles wat fietsen leuker maakt!

Aangesloten webshops

Deze website gaat over artikelen die allemaal verkrijgbaar zijn via webwinkels. Opfietsen.nl heeft diverse aangesloten webshops. In een Engelse term wordt dat affiliate marketing genoemd. Als jij een artikel koopt in één van de aangesloten webshops verdien ik een klein bedrag om deze site betaalbaar te houden. Het kost jou niets, het enige wat je moet doen is via deze website naar de aangesloten webshop klikken en je product naar keuze kopen.

Hoe werkt het?

Als jij iets bij onderstaande aangesloten webshops wilt kopen, dan klik je voor deze webshop op het betreffende logo van die webwinkel. Je wordt dan doorgeleid naar die website en kun je product(en) kopen. Die webwinkel weet dan, dat jij via mijn website bent gekomen en beloont mij daarvoor, (een percentage van de verkoopwaarde, wat verschilt per webshop). Hoe meer artikelen die op deze manier worden gekocht, hoe beter ik deze website kan onderhouden en jouw vragen kan blijven beantwoorden. Dus als je iets bij onderstaande aangesloten webshops wilt kopen? Het maakt ook niet uit wat, het hoeft ooks niet met fietsen of navigatie te maken hebben. Altijd even via deze pagina gaan en op het logo klikken.

Het kost jou niets extra, maar het zorgt er voor dat ik deze website betaalbaar kan houden.

<Klik op de logo’s om de webshops te bezoeken>


Of als je niet een product in één van de aangesloten webshops wilt kopen, maar wel blij bent met Opfietsen.nl, trakteer me dan éénmalig op een kop koffie.

(513 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)