meewindkoers

Het komt er aan: Meewindkoers 2017

meewindkoersNet als afgelopen jaar, is er ook in 2017 weer een Meewindkoers vanuit Amersfoort en net als in 2016 doet Opfietsen ook weer mee. En waarom? Omdat het de leukste toertocht is die we afgelopen jaren hebben meegemaakt.De organisatie heeft hier echt begrepen dat het niet alleen om fietsen gaat, maar om de hele beleving hier om heen.Alleen al de start straalt enorme gezelligheid uit, maar als je dan je rit er op hebt zitten, wacht je het allerleukste van de dag: Het finishfestival.

Dat maakt de Meewindkoers 2017 zo speciaal.

 


Finishfestival

Het Finish Festival is in de voormalige Prodentfabriek, poppodium Fluor en de Finishstraat van De Nieuwe Stad. Met Foodtrucks, live muziek, retrofietsen, een prachtig wielerprogramma met prominente gasten en een video wall met de hoogtepunten uit het wielerseizoen 2017. Hier komt de wieler belveing maximaal aan bod. En dat is de reden waarom Opfietsen ook weer dit jaar aan de start zal verschijnen met een groot team.

 

Sluit je wielerseizoen af met jouw fietsvrienden!

Sluit je wielerseizoen af met je vrienden. Een toertocht van 65, 120 of 155 km met na afloop het gezelligste Finish Festival in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Dat is Meewind Koers op zondag 1 oktober. OpFietsen.nl is trots partner van dit succesvolle fietsevenement dat op weg is naar 100% duurzaamheid. Naast de prachtige toertocht over de Utrechtse Heuvelrug, met verrassende wegen door bossen en Hollandse polders, is er een heuse ‘koers’. Op het breedste fietspad van Nederland, de voormalige start- en landingsbaan van vliegbasis Soesterberg, houden we de Meewind Koers Sprint voor vriendenteams. 500 Meter met gegarandeerde meewind! Daarna uitbollen om je goodie bag op te halen, je gratis biertje te drinken, een gratis hapje te eten op het Finish Festival. Naast de prominente gasten hebben jouw vrienden zeker ook prachtige verhalen over het seizoen 2017.

 

Hou onze social media in de gaten, want we gaan ook een speciale workshop organiseren tijdens Meewind Koers!

 

Lees ook:  Bikegear.cc The Ride, in 8 dagen van de Stelvio naar de Cauberg

VOORDEEL MET OPFIETSEN.NL

VIJF EURO KORTING OP DEELNAME MEEWIND KOERS

Opfietsen en Meewind Koers zijn partners en daar pluk jij de vruchten van. Ja, jij! Je krijgt maar liefst vijf euro korting op je deelname bij gebruik van de kortingscode MWOPF17

Als deelnemer ben je overigens niet alleen sportief en Festival-gezellig maar ook duurzaam bezig: € 7,50 van het inschrijfgeld wordt door de organisatie direct belegd in duurzame energieproductie via Meewind, partner van Meewind Koers.

Inschrijven kan hier:

Meer informatie over MeewindKoers 2017 https://www.meewindkoers.nl/opfietsen

 

Gerelateerde artikelen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *