Lekker weer

LEKKER WEER ALERT: Afsluiting wielerseizoen met Meewindkoers

LEKKER WEER ALERT! Het wordt heerlijk fietsweer op zondag 1 oktober. Perfecte dag dus om met ons mee te doen met Meewind Koers, de seizoenafsluiting met je fietsvrienden. Natuurlijk fietst er ook een OpFietsen.nl-team mee. Je kunt je zelfs aansluiten met vijf euro korting! Ga naar www.meewindkoers.nl/inschrijven en gebruik de kortingscode MWOPF17. Jij komt toch ook? Wij vetrekken om 9:00 vanuit Amersfoort.

Lekker weer

Je kunt je tot vrijdag 29 september klokslag 15:00 uur inschrijven met 5 euro voordeel voor Meewind Koers! Schrijf je nu in via www.meewindkoers.nl/inschrijven

meewindkoers

Gezelligste afsluiter van het wielerseizoen: Meewind Koers

Zondag 1 oktober is de dag dat we samen het wielerseizoen afsluiten in Amersfoort met oude en nieuwe fietsvrienden. Na de toertocht van 65, 120 en 155 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug en door de Hollandse Polder, is het tijd voor gezelligheid op het Finish Festival met live muziek, wielercafé, een gratis biertje (of frisje) en een heerlijke gratis maaltijdgerecht. Na de finish krijg je bovendien een gratis Rapha-musette met goodies en een recoveryproduct van Vifit Sport.


15 kilometer voor het einde van de fietstocht organiseren we de Meewind Koers Sprint: de kortste koers over het breedste fietspad van Nederland, met gegarandeerd meewind! Tijdens de Meewind Koers Sprint kun je onderling de strijd aangaan! Durf je het aan? Je kan je tot vrijdag 29 september klokslag 15:00 uur inschrijven met 5 euro voordeel voor Meewind Koers! Gebruik dus de kortingscode MWOPF17 voor vijf euro korting! Schrijf je nu in via www.meewindkoers.nl/inschrijven want twee dingen zijn zeker: Het wordt reuze gezellig en het wordt lekker weer.

Lees ook:  Opfietsen als GPS specialist bij Bikegear.cc The Ride 2017

Meewind Koers   Meewind   Meewind 2

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[i]
[i]