Meewind

Win de VIP Vriendentafel tijdens Meewind Koers

Meewind Koers is de seizoensafsluiter op zondag 1 oktober en bestaat uit een Toertocht (65, 120 of 155 kilometer) en het Finish Festival. Met Food Trucks, live-muziek, wielercafé, bierbar, en een video wall met de highlights van dit wielerjaar. Jouw team (van vier of meer) maakt nu kans op een VIP Vriendentafel met een eigen Butler en gratis biertjes, frisjes en hapjes! Bovendien krijg je nog eens vijf euro inschrijfvoordeel van ons cadeau…

 


Via OpFietsen.nl profiteer je van vijf euro inschrijfvoordeel!

 

Op zondag 1 oktober sluit jij met OpFietsen-voordeel je wielerseizoen af met vrienden op Meewind Koers.  Met de kortingscode MWOF17 krijg jij vijf euro OpFietsen.nl-voordeel op je inschrijving!

Inschrijven kan hier: <<inschrijving gesloten>>

 

WIN DE VIP VRIENDENTAFEL!

Op het Finish Festival is er een speciale tafel ingericht voor één team (van minimaal vier fietsvrienden): de Meewind Koers VIP Vriendentafel. Hier zorgt een eigen Teambutler voor de nodige gratis hapjes en drankjes (Kwaremont bier of fris) en wordt jouw team helemaal in de watten gelegd! Je dingt mee naar deze VIP Vriendentafel als jouw team van vier leden of meer inschrijft voor Meewind Koers. Onder alle teams wordt één winnend team geloot en die zitten op de eerste rang tijdens het Finish Festival! Schrijf je dus snel in met je fietsmaten via

 

Meewind

 

Meer informatie over Meewind Koers: www.meewindkoers.nl

Als deelnemer ben je overigens niet alleen sportief en Festival-gezellig maar ook duurzaam bezig: € 7,50 van het inschrijfgeld wordt door de organisatie direct belegd in duurzame energieproductie via Meewind, partner van Meewind Koers.

Lees ook:  LEKKER WEER ALERT: Afsluiting wielerseizoen met Meewindkoers

Meewind 2

Meewind Koers

 

Finish Festival

Na afloop van de rit krijgt elke deelnemer een originele goodiebag (een heuse musette!) met daarin onder andere munten voor een gratis biertje (of fris) en een maaltijd op het Finish Festival. Tijdens dit festival, in de voormalige Prodentfabriek van De Nieuwe Stad, krijg je een prachtig programma voorgeschoteld met prominente wielergasten, live muziek en een videowall met koersbeelden. Een programma vol prachtige wielerverhalen. Ook is er een Food & Drinks Market met Foodtrucks, bars en kun je retro-fietsen bekijken. Op alle fronten smullen dus voor de echte wielerliefhebber.

 

Duurzaam evenement

Meewind Koers is, samen met partner Meewind, op weg naar een 100% duurzaam evenement. De organisator van de koers, de stichting International Cycling Events, belegt per deelnemer € 7,50 in de beleggingsfondsen van partner Meewind. Meewind biedt als beleggingsfonds iedereen de kans te beleggen in duurzame energieprojecten. Zo komt jouw inschrijfgeld voor een deel direct ten goede aan duurzame energieproductie. Met deze beleggingen wordt de CO2-uitstoot van het evenement gecompenseerd. Tegelijk levert Meewind Koers, samen met alle deelnemers, een structurele bijdrage aan een duurzamere energieproductie. Zo sluit je niet alleen je wielerseizoen af in stijl, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

Over Meewind

Meewind (www.meewind.nl) is een beleggingsfonds dat particulieren, bedrijven en lagere overheden de mogelijkheid biedt te beleggen in duurzame energieproductie. Dit kan al vanaf 1.030 euro. Als participant wordt u mede-eigenaar, wat een stabiel rendement oplevert.

 

Gerelateerde artikelen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *