Garmin Combo Mount / GoPro Mount en Multi Clamp 2 Reacties


Je Garmin voor op je stuur en dan zijn er nog legio mogelijkheden om iets er onder te monteren. Zo heeft Garmin zelf een optie dat je de Garmin Varia Head light er onderaan monteert, maar naast dat Garmin handige spullenboel levert, doen ook andere partijen dat, zoals met de Garmin combo mount.

   garmin-steun-2     garmin-steun-3   garmin-steun-4

 

Er zijn nu handige mounts om niet alleen je Garmin op te monteren, maar ook je GoPro en zelfs nog iets verder, is er ook een handige multi clamp om in plaats van een GoPro of een Virb een USB power bank te monteren. Klein kabeltje er bij en je bent meteen klaar om een hele dag met je Garmin te rijden. Je kunt een originele Garmin houder kopen maar er zijn ook andere modellen op de markt die dezelfde functionaliteit bieden.

 

Multi Clamp

   garmin-steunmulti-clamp    garmin combo mount

Als je dan eenmaal die GoPro of Virb steun hebt, dan kun je niet alleen 1 van deze actioncams monteren, maar met de handige Mutli Clamp is ook je USB power Bank altijd op een handige manier bij je. Geen gedoe met tape of tiewraps.

Gerelateerde artikelen:

Lees ook:  Gratis actuele kaarten gebruiken op je Garmin

Geef een reactie

2 gedachten over “Garmin Combo Mount / GoPro Mount en Multi Clamp

  • van der Haegen Peter

    Heel mooi maar als ik me niet vergis zit het aansluitpunt voor je kabel op de GPS onder de steun en kan je deze niet aansluiten

    • Klaas Veenbaas Bericht auteur

      Peter, bij deze uitvoering zit de ‘arm’ aan de linkerkant, zodat de aansluiting voor de USB kabel die iets rechts zit, en sommige modellen in het midden, goed benaderbaar is