Black Friday, Cyber Monday, of vervroegd Sinterklaas inkopen doen?

Black Friday, Cyber Monday, of vervroegd Sinterklaas inkopen doen? Je wordt waarschijnlijk bestookt met allerlei aanbiedingen van allerlei winkels, en met name webwinkels. Het lijkt heel erg opgeblazen en dat is het in de meeste gevallen ook, maar er zitten toch verborgen interessante dingen tussen.

 

Misschien dat je over deze producten al verschillende berichten hebt gehad, toch wil ik je dit niet onthouden, omdat er toch wel een aantal aantrekkelijke aanbiedingen tussen staan. Maar vergis je niet. Sommige leveranciers weten ook de prijs heel mooi te camoufleren en lijkt het net alsof het veel goedkoper is dan normaal, maar scheelt het nu slechts tientjes, of slechts maar enkele euro’s en kun je beter even wachten, totdat de prijzen echt omlaag gaan.

 

Futurumshop

Bij futurumshop zijn er een paar interessante deals te halen.

  • Tacx Neo, normaal €1.399,-, maar vandaag (en misschien ook maandag) voor €1.138,- dat is een fixe korting, maar denk niet dat Futurumshop de enige is, Coolblue heeft vandaag dezelfde prijs.
  • Garmin Edge 1030, het allernieuwste paradepaardje van Garmin, lijkt vandaag veel goedkoper, maar in werkelijkheid, scheelt het maar een euro ten opzichte van de afgelopen dagen. Dus gewoon nog even wachten.
  • Zipp 808 Carbon Clinchers Daar gaat vandaag €1.000,- af, je betaalt vandaag ‘slechts’ €1.400,- voor een set superwielen.
  • Dit even de headlines voor Futurumshop, kijk verder op de startpagina van Blackfriday

 

Beversport

Beversport heeft altijd haar GPS toestellen scherp geprijsd, maar heeft niet altijd alle modellen.

Lees ook:  Bikemotion 2016, mooie nieuwe dingen

 

A.S.Adventures

Deze webwinkel heeft vaak vele voordelige GPS modellen. Vandaag hebben ze een interressant voordeel van €100,- van artikelen boven de €500,- en nog kleinere voordelen bij goedkopere artikelen. Kijk even rond of er iets aantrekkelijks bij is.

 

Wiggle

WIggle is de internationale webwinkel die enorm aan de weg aan het timmeren is. SInds kort is er ook een webwinkel in Nederland.

Interessante aanbideingen zijn onder andere:

 

Ik heb voor je de meest opvallende deals er tussenuit gezocht in de black Friday deals, maar er kunnen natuurlijk nog veel meer zaken zijn die je aandacht trekken. Kijk even rond in de webshops en doe alvast je Sinterklaas inkopen.

 

    Wiggle     

 

            

Geef een reactie, of stel een vraag, gerelateerd aan dit artikel

[i]
[i]