Alles wat fietsen leuker maakt!
blog over fietsen

Een nieuwe blog over fietsen

blog over fietsenDe oorspronkelijk blog ben ik in eind 2006 gestart om mijn ervaringen in de voorbereidingen van Alpe d’HuZes vast te leggen. Ik kwam er in die jaren achter dat ik het zelf leuk vond om wat meer te vertellen over de trainingen die ik reed en daarnaast kreeg ik ook veel bezoekers op deze blog over fietsen en alles wat er mee te maken heeft.

In december 2013 heb ik besloten om mijn oorspronkelijk blog te splitsen in 2 delen, allereerst gaat ik met mijn oorspronkelijke blog door, maar dat zal veel meer een privé blog (blijven) worden (www.klaasveenbaas.nl) en op deze site ga ik meer en meer mijn fietservaringen delen, maar ook meer delen over allerlei wetenswaardigheden op het gebied van fietsen/wielrennen. Ik kwam er de afgelopen jaren achter dat ik zo in de jaren veel achtergrondinformatie heb verzameld. Ik wil dit ook graag met jullie delen. Nu is het nog een kopie van mijn fietservaringen van de afgelopen jaren, maar ik zal snel informatie gaan toevoegen over fietsnavigatie, gps routes, krachtmeters voor de fiets. En nog veel meer.

Blog over fietsen

Vandaar ook de titel van de website: Opfietsen. De betekenis voor mij is samen fietsen, dat hoeft niet perse fysiek samen zijn, maar veel meer in de figuurlijke zin, samen alles op en rond fiets delen.

Vind je de site ook zo leuk, deel hem dan via social media of via je eigen website met anderen. Ik ga er alles aan doen om dit de leukste blog over fietsen te laten zijn.

Lees ook:  Het belang van herstel plannen

Veel leesplezier.

(47 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Een nieuwe blog over fietsen”