Alles wat fietsen leuker maakt!

Bedankt voor je aanmelding

Wat biedt Opfietsen.nl allemaal in haar nieuwsbrief?

Opfietsen logo

De nieuwsbrief komt maandelijks uit en bevat:

  • De allernieuwste blog(s) van de afgelopen periode
  • Interessante aanbiedingen op het gebied van fiets GPS, en fiets ‘automatisering’

<<Je krijgt nog een mail om te bevestigen dat het mailadres wat je hebt opgegeven, jouw mailadres is>>

Fietsen met GPS kan veel leuker. Als je meer weet van het toestel, de toepassingen, maar ook de beperkingen, dan kan je GPS je ware fietsmaatje worden. Door middel van de blogs, webinars en workshops probeer ik je daarbij te helpen.

GPS workshops

Ben je serieus om je GPS kennis op een hoger plan te brengen, ben je klaar met dat getob dat je GPS niet doet wat jij wilt? Dat hoeft niet, alleen een beetje extra hulp heeft al veel fietsers geholpen. Kijk of de volgende GPS workshop in jouw programma past. De workshops zijn er in twee versies, de hele dag versie, waarin met name veel wordt geoefend en een fasttrack versie, waarbij er vanuit wordt gegaan dat je al wat basiskennis hebt, maar net even meer wilt begrijpen over routes maken en navigeren. Kijk in de agenda wanneer de eerste gepland staat en hoe je jezelf kunt aanmelden

Garmin Group track

Fiets GPS handleidingen en tips&trucs

Ik deel op deze website veel informatie over het gebruik van je GPS toestel, hoe je bepaalde instellingen doet, maar ook hoe en met welk programma je je rit het beste kunt bekijken. Tevens deel ik mijn eigen ervaringen op en rond de fiets en geef ik je meer informatie over hoe je trainingen goed kunt doen al dan niet in combinatie met een vermogensmeter.

Garmin GPS workshop

Ben je op zoek naar een (nieuwe) fiets GPS?

Ik heb een uitbegreid overzicht gemaakt van enkele Garmin GPS toestellen, waarvan ik vind dat ze de beste zijn die er op dit moment worden gemaakt. Het geeft je de keuze welke GPS je voorkeur heeft. Daarnaast heb ik daar de meest actuele en beste prijzen bij gezocht. Kijk op deze vergelijkingspagina, met regelmatig interessante aanbiedingen.

Fiets “automatisering” met o.a Strava

Strava tools

Er komen steeds meer apps en websites waar jij je GPS informatie kunt opslaan en mooi grafisch kunt laten afbeelden. Zo kun je optimaal je trainingsvoortgaang bijhouden en je gegevens met anderen delen. Ik heb een uitgebreide lijst van veel van deze applicaties samengesteld. Weet jij nog meer, geef dan in het commentaarveld aan welke jij toegevoegd wilt laten worden. Een van de meest poplaire programma’s is Strava. Ik heb daar al verschillende blogs over geschreven en ik zal er over blijven schrijven. Ik put uit mijn eigen ervaring, die van jou en wat ik verder op het internet tegenkom.

(107 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)