Alles wat fietsen leuker maakt!

Fietsen in Italie wil jij toch ook?

In de nabije toekomst kun je fietsen in Italie met Opfietsen.nl. In het land van La Dolce Vita, de zon, de wijn en de prachtige landschappen om in te kunnen fietsen, gaat Opfietsen fietsvakanties organiseren.

Meld aan als belangstellende

Het concept:

Je reist met een relatief goedkope vlucht naar Pisa en wordt daar opgehaald op het vliegveld naar een hotel in de omgeving van Lucca. Het hotel heeft de verzorging half-pension. 4 Dagen per weken kun je onder begeleiding van een ervaren begeleider de prachtigste tochten maken in het Toscaanse landschap. Uiteraard kun je er zelf ook op uit, Opfietsen zal Opfietsen niet zijn, als ze niet de mooiste routes in de buurt op de GPS heeft. Ter plekke kun je een fiets huren of je kan je eigen fiets meenemen in het vliegtuig. Als je geweldige week er weer op zit, wordt je weer terug gebracht naar het vliegveld van Pisa. Zo heb je heerlijk ontspannen een week kunnen fietsen in Italie.

De Doelgroep

De sportieve fietser, alleen, stellen of in een groep, die vanaf al vroeg in het jaar in een heerlijke zonnige en warme omgeving wil fietsen en wil genieten van een prachtige natuur en het goede leven in Italie. Je wordt afhankelijk van je fiets snelheid in een passende groep ingedeeld.

Wanneer:

Vanaf maart tot en met juni en september tot en met begin november, dat zijn de beste momenten om te fietsen in Italie.

Hoe te boeken:

Opfietsen is nog in de oriënterende fase. We hebben dus nog geen concrete prijzen, datums etc. Maar als je belangstelling hebt en op de hoogte wilt gehouden voor de toekomst, kun je je inschrijven op de mailinglijst van Opfietsen.nl en aangeven dat je interesse hebt in fietsen in Italië.

Meld aan als belangstellende

[adsanity id=9494]

(840 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)