Alles wat fietsen leuker maakt!

Over

klaas veenbaas

Ik geloof er in dat de actieve fietser veel meer uit zijn/haar fietstraining en fiets-hulpmiddelen kan halen. Zeker als je niet veel tijd hebt, wil je het meeste uit de momenten op de fiets halen en dat je begrijpt hoe alles werkt. Hoe je je eigen fiets route kunt maken, hoe je je eigen trainingen veel leuker en beter kunt maken.

Ik geloof erin dat ik jullie kan helpen om je beter te laten trainen en je zo meer uit je fiets-tijd laten halen en uiteindelijk je fiets gps jouw ultieme fietsmaatje wordt.

Jarenlange ervaring op en rond de fiets met fiets gps en trainingen die ik heb gevolgd en gegeven, zijn de bron voor deze blog. Fietsen met GPS kan heel veel frustraties opleveren als je niet goed weet hoe het apparaat werkt. Ik ben die fase voorbij en vind het leuk om jou de fijne kneepjes van fiets GPS te leren.

Oorspronkelijk ben ik in eind 2006 gestart om mijn ervaringen in de voorbereidingen van Alpe d’HuZes vast te leggen. Ik kwam er in die jaren achter dat ik het zelf leuk vond om wat meer te vertellen over het GPS gebruik en de fietstrainingen die ik deed. Tevens kreeg ik veel positieve reacties en vragen over hoe te trainen en hoe je GPS te gebruiken. Dit resulteerde in de start van GPS workshops en delen van meer en meer informatie over mijn ervaringen.

In december 2013 heb ik besloten mijn oorspronkelijk blog te splitsen in 2 delen. Allereerst op deze site. Hier ga ik meer en meer mijn fietservaringen delen, maar ook meer delen over allerlei wetenswaardigheden op het gebied van fietsen/wielrennen met gps. Ik wil dit ook graag met jullie delen, via deze website en de GPS workshops die ik geef.  Het andere deel wordt een privéblog.

Opfietsen. De betekenis voor mij is samen fietsen, dat hoeft niet perse fysiek samen zijn, maar veel meer in de figuurlijke zin, samen alles op en rond fiets delen.

Opfietsen = Samen ergens naar toe fietsen (Frisisme)

Vind je de site ook zo leuk? Weet je meer mensen die zitten te worstelen met hun GPS en het fietsen nog leuker willen maken? Maak ze attent op deze site en deel de site via social media of via je eigen website.

Veel leesplezier.
Klaas Veenbaas

 

 

 

(626 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)