Alles wat fietsen leuker maakt!

Wahoo Kickr kopen ?

De Wahoo KICKR is een hometrainer met vermogenmeter waarmee je echt alles kan combineren. Omdat de KICKR is gemaakt op “open platform” basis kan je  hier oneindig mee combineren.De KICKR trainer communiceert met Bluetooth4.0 én ANT+. Via deze manier kan je een en ander streamen naar smartphone, tablet, laptop, computer en TV.

wahoo kickrModel: Wahoo Kickr

Adviesprijs:  € 1,299.99- > Zie hieronder voor de beste prijzen!
Communicatie: Bluetooth en Ant+

Mijn ervaring is erg goed met de Kickr. Systeem is erg stabiel en maakt relatief weinig geluid. Soms is het wat moeilijker om 3rd party zaken aan te sluiten. Vaak heeft dat te maken met andere programma’s die op je PC daar ook gebruik van maken. De Wahoo Kickr is een van de eerste indoor trainers die geen achterwiel heeft maar waarbij je je frame direct op de trainer plaatst. Het voorkomt dus het doorslippen van je achterband op een rol. Met name mensen met meer kracht dan gemiddeld is dit een enorm groot voordeel. Het doorslippen in de oude situaties was ook de reden voor mij om niet al te positief over indoor trainers te spreken. Maar met deze introductie door Wahoo, maar ook Tacx is het indoor trainen volgens mij weer een enorme sprong voorwaarts gegaan.
Een goedkopere versie, maar wel met heel veel goodies van de Wahoo Kickr is de Wahoo Kickr SNAP. Eeen goeie overweging om niet meteen de hoofdprijs te hoeven betalen.

Zoek je de beste prijs voor de Wahoo Kickr?

Noot: Ik verdien een commissie als je via deze website een product aanschaft, zonder extra kosten voor jou. Let wel, ik adviseer alleen artikelen die ik zelf ken en waarvan ik denk dat die waardevol voor jou kunnen zijn. Als je kiest voor de aanschaf van een product via mijn website, dankjewel voor de support!

Wat zegt Wahoo zelf over de Wahoo Kickr

(350 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)