Alles wat fietsen leuker maakt!

Download slides workshop

Download de slides

Fietsen met GPS kan veel leuker. Als je meer weet van het toestel, de toepassingen, maar juist ook de beperkingen, dan kan je GPS je ware fietsmaatje worden.

In de GPS workshops die ik de afgelopen jaren gegeven heb, heb ik de slides gebruikt die je nu kunt downloaden. Op deze website deel ik veel informatie op deze website over het gebruik van je GPS toestel, hoe je bepaalde instellingen doet, maar ook hoe en met welk programma je je rit het beste kunt bekijken. Tevens deel ik mijn eigen ervaringen op en rond de fiets en geef ik je meer informatie over hoe je trainingen goed kunt doen al dan niet in combinatie met een vermogensmeter en andere hulpmiddelen.

Ben je serieus om je GPS kennis op een hoger plan te brengen, ben je klaar met dat getob dat je GPS niet doet wat jij wilt? Kijk dan of de volgende GPS workshop in jouw programma past.

Kortom alles wat fietsen met GPS nog leuker kan maken.

Meer informatie over je GPS vindt je onder andere:

Download de slides