The Ride klassementen 2018

The Ride 2017

Bikegear.cc The Ride 2018 Klassementen

Powered by Opfietsen, fiets GPS, workshops, lezingen, evenement ondersteuning en GPS vergelijken

Opfietsen Challenge Tool
Opfietsen

 Meer weten over navigatie, in één dag je GPS onder de knie. Lees verderLike Opfietsen op FacebookGPS toestellen vergelijken?Lees verder<p style="text-align: center;">GPS toestellen <a href="/shop/garmin-gps-toestellen-vergelijken/" target="_blank" rel="noopener">vergelijken?</a></p>
<p style="text-align: center;">GPS toestellen <a href="/tips" target="_blank" rel="noopener">vergelijken?Lees verder</a></p>

GPS toestellen vergelijken?

GPS workshop volgen? Kijk voor meer informatie

Like Opfietsen op FacebookSchrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Opfietsen: 

Voor fun en klassement kent Bikegear.cc The Ride elke etappe een Challenge met een tijdsregistratie via OpFietsen.nl powered by Strava. In 2018 hebben we een individueel klassement, een duo-klassement en een teamklassement (drie beste tijden van de dag). Op een vooraf bepaald traject wordt jouw tijd geregistreerd via je Strava-rit. Je rijdt gewoon op openbare wegen, het is dus geen wedstrijd; je houdt je aan verkeersregels, neemt geen enkel risico en neemt deel voor eigen risico. Deelname aan de Challenges is optioneel en dus niet verplicht. 

Onderstaand de challenges van 2018

 

 

Dag 1 - 10 juni 2018

Dag 2 - 11 juni 2018

Dag 3 - 13 juni 2018

Dag 4 - 14 juni 2018

Dag 5 - 15 juni 2018

Dag 6 - 16 juni 2018

Dag 7 - 17 juni 2018

Dag 8 - 18 juni 2018

Opfietsen Challenge Tool (powered by Strava)

De klassementen die gebruikt worden bij de challenges van Bikegear The Ride 2018, zijn het resultaat van de Opfietsen Challenge tool, die werd ontwikkeld door Opfietsen.nl. Voor fun en klassement kent The Rides elke etappe een Challenge met een klassementsregistratie via OpFietsen.nl. In 2018 hebben we een individueel klassement, een duo-klassement en een teamklassement (drie beste rijders). Op een vooraf bepaald traject segment wordt de tijd van de deelnemer geregistreerd via de Strava-upload en de Strava-club. De deelnemer rijdt gewoon op openbare wegen, het is dus geen wedstrijd; elke deelnemer houdt zich aan de lokale verkeersregels, neemt geen enkel risico en neemt deel voor eigen risico. Deelname aan de Challenges is optioneel en dus niet verplicht. Als een deelnemer zijn rit heeft gereden en geupload naar Strava, verschijnt het resultaat enkele minuten later in de klassementen bij zijn/haar categorie. Elke dag wordt om 15:00 het klassement opnieuw berekend met de resultaten van die dag. De Opfietsen Challenge Tool is beschikbaar voor evenementen om in plaats van de dure oplossing met matten, gebruik te maken van de Challenge Tool en zo de tijdregistratie te doen en automatisch klassementen te maken. Interesse? Neem contact op via info@opfietsen.nl  Opfietsen.nl bevat een grote hoeveelheid tips en trucs op het vlak van Strava, Garmin en verder 'fietsautomatisering', enkele voorbeelden:

 

Meer weten over Opfietsen? Of elke maand de nieuwsbrief ontvangen over projecten als 'The Ride' of meer achtergrond over Strava en GPS noviteiten? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

[i]
[i]