Alles wat fietsen leuker maakt!
meewindkoers

Opfietsen! sluit wielerseizoen af op en met Meewind Koers

Al jaren is Meewind Koers dé wielerseizoensafsluiting. Deze Toertocht + Finish Festival is de ideale gelegenheid om samen met fietsvrienden het seizoen af te ronden. Op zondag 14 oktober doet ook OpFietsen.nl mee met de toertocht van 70, 120 of 150 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug en Hollandse polders. Nieuw dit jaar is een graveltocht (Strade Bianche) van 75 km.

Aansluitend genieten we samen met de vrienden van ons eigen OpFietsen.nl-team van een gratis hapje en biertje op het Finish Festival met prominente wielergasten, live muziek en een podium met wielerwedstrijdjes.  Op het Finish Festival staat een keur aan Foodtrucks! Omdat het einde seizoen is, nemen we het ervan; elke deelnemer krijgt een gratis Kwaremont-biertje én een heerlijke warme snack.

OpFietsen.nl doet je hierbij gelijk een fijne aanbieding, zodat jij ook profiteert van extra deelnamevoordeel! Vijf euro voordeel om precies te zijn. Je hoeft daarvoor bij het inschrijven alleen maar de kortingscode bij de laatste sta in te vullen. Die code is: MWOPF18

Vergeet ook niet je aan te melden bij ons eigen team: Team OpFietsen.nl

Als deelnemer ben je overigens niet alleen sportief en Festival-gezellig maar ook duurzaam bezig: € 2,50 van het inschrijfgeld wordt door de organisatie direct belegd in duurzame energieproductie via Meewind.

Inschrijven kan hier: 

(kortingscode: MWOPF18, geldig t/m 15 september)

Meer informatie over de Meewind Koers: 

Uitdagend parcours toertocht

De toertocht van Meewind Koers – van 70, 120 of 150 kilometer – voert over de Utrechtse Heuvelrug en door Hollandse polders. Een mooi parcours met pittige klimmetjes en verrassende wegen, waarop je alle grote koersen van het jaar nog tegenkomt. Op 15 kilometer voor het einde is er ruimte voor ons eigen vriendenkampioenschap. Hier vindt de kortste koers plaats, over het breedste fietspad van Nederland. De Meewind Koers Sprint! 500 Meter volle bak er tegenaan. En hoe kan het ook anders: je hebt hier gegarandeerd meewind. Op meerdere pauzeplekken op de bepijlde route kun je rekenen op uitstekende verzorging. Motards en verkeersregelaars leiden deze toertocht in goede banen.

Lees ook:  Alpe d'Huez, 3 weken na de start in Utrecht

Meer info: www.meewindkoers.nl

(29 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.