Alles wat fietsen leuker maakt!
meewindkoers

Met Opfietsen voordeel meedoen aan Meewindkoers 2018

meewindkoersNet als afgelopen jaar, is er ook in 2018 weer een Meewindkoers vanuit Amersfoort en net als afgelopen jaren doet Opfietsen ook weer mee. En waarom? Omdat het de leukste toertocht is die we afgelopen jaren hebben meegemaakt.De organisatie heeft hier echt begrepen dat het niet alleen om fietsen gaat, maar om de hele beleving hier omheen. Alleen al de start straalt enorme gezelligheid uit, maar als je dan je rit er op hebt zitten, wacht je het allerleukste van de dag: Het finishfestival van de Meewindkoers 2018.

Dat maakt de Meewindkoers 2018 zo speciaal. Opfietsen is er bij en jij kunt deelnemen met het Opfietsen voordeel van 20% korting en gebruik de kortingcode MWOPF18.

 


Finishfestival

Het Finish Festival is in de voormalige Prodentfabriek, poppodium Fluor en de Finishstraat van De Nieuwe Stad. Met Foodtrucks, live muziek, retrofietsen, een prachtig wielerprogramma met prominente gasten en een video wall met de hoogtepunten uit het wielerseizoen 2018. Hier komt de wieler belveing maximaal aan bod. En dat is de reden waarom Opfietsen ook weer dit jaar aan de start zal verschijnen met een groot team.

Dé afsluiting van het wielerseizoen

Koers mee met Meewind Koers en sluit het wielerseizoen samen met je fietsvrienden, collega’s of als solo in stijl af. De toertocht van 70, 120 of 150 km voert over de Utrechtse Heuvelrug en door Hollandse Polders. Een mooi parcours met autoluwe wegen, verrassende paden en pittige klimmetjes.

NIEUW dit jaar: de gravelroute van 75 kilometer (slechts 250 tickets beschikbaar, dus schrijf je snel in!). Na afloop geniet je op het Finish Festival van een gratis hapje en drankje én oergezellige live muziek.

DEELNAME: ALL-IN

Deelname is all-in, dus inclusief toertocht (70 km, 120 km, 150 km of een Gravel route van 75 km) met verzorgingsposten, de Meewind Koers Sprint, toegang tot het Finish Festival, goodie bag, een gratis hapje en Kwaremont Bier (of fris) bij de finish.

Lees ook:  Bikegear.cc The Ride, in 8 dagen van de Stelvio naar de Cauberg

 

Hou onze social media in de gaten, want we gaan ook een speciale workshop organiseren tijdens Meewind Koers!

 

VOORDEEL MET OPFIETSEN.NL

VIJF EURO KORTING OP DEELNAME MEEWIND KOERS

Opfietsen en Meewind Koers zijn partners en daar pluk jij de vruchten van. Ja, jij! Je krijgt maar liefst vijf euro korting op je deelname bij gebruik van de kortingscode MWOPF18

Als deelnemer ben je overigens niet alleen sportief en Festival-gezellig maar ook duurzaam bezig: € 2,50 van het inschrijfgeld wordt door de organisatie direct belegd in duurzame energieproductie via Meewind, partner van Meewind Koers.

Inschrijven kan hier:

Meer informatie over MeewindKoers 2017 https://www.meewindkoers.nl/opfietsen

 

(45 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.