Alles wat fietsen leuker maakt!
accuweather

Uitgelicht: Accuweather weervoorspelling met Connect IQ

accuweatherDe AccuWeather MinuteCast is de minuut tot minuut app voor de Garmin Edge. Het is de perfecte tool om te zien wat het weer de komende minuten tot uren gaat doen bij jou in de omgeving, terwijl je rijdt of net gaat opstappen. De app voorspelt begin- en eindtijden van de verwachte neerslag van minuut tot minuut voor de komende twee uur. De gegevens worden Om de vijf minuten ververst om de meest relevante prognoses te kunnen geven. Onlangs zijn er zelfs gegevens toegevoegd  zoals temperatuur, RealFeel en wind. De verwachting is dat er meer bij gaat komen. Ik ben erg enthousiast.


Wat dit betekent voor jou als fietser:

Voorbereiding is de sleutel voor een goeie trainingsrit. Om precies te weten wanneer regen, sneeuw of andere vervelende neerslag zal beginnen, of stoppen, Maar ook hoe de wind staat terwijl je misschien dan juist op een open vlakte gaat fietsen, is het handiger om dan de wind in de rug te hebben, of…. misschien wel juist tegen. De Connect IQ app van Accuweather maakt het mogelijk om het verschil te maken en je training er op aan te passen. Met de MinuteCast AccuWeather app, zal je als fietser real-time neerslagvoorspellingen ontvangen op je Edge apparaat, de windrichting en de windsnelheid kunnen zien. Maar nu ook hoe de temperatuur echt aanvoelt met de Reelfeel indicatie.

De MinuteCast AccuWeather app voor Edge kan worden gedownload op de Garmin Connect IQ Store.

Hoe gebruik je de AccuWeather MinuteCast app?

Als je eenmaal de Connect IQ app hebt gedownload, kun je om het overzicht te zien, terwijl je in het hoofdscherm bent, naar beneden swipen, waar je normaal ook je connecties kunt zien:

Lees ook:  Leerzame 5e Garmin GPS Workshop

swipe-down

En als je dan naar links of naar rechts swiped, dan zie je de app in zijn volle glorie: (als je meer apps hebt, kun je door blijven swipen)

accuweather

 

Veel plezier van deze geweldige app, en ik hoor graag wat je ervaringen er mee zijn.

(2.293 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Uitgelicht: Accuweather weervoorspelling met Connect IQ”