Alles wat fietsen leuker maakt!
waardering voor opfietsen

Wat is de waardering voor Opfietsen.nl?

waardering voor opfietsenIn alle pogingen om waardevolle content op de website te zetten, hoop je dat je mensen hiermee een plezier doet en dat ze er echt wat aan hebben. En als dat niet zo is, wil ik dat natuurlijk ook graag weten. Daarom heb ik een kleine tool op de website die gebruikers vraagt om een waardering voor opfietsen.nl  te geven, variërend van 1-10 en ik vraag ze dan waarom ze dat cijfer geven en uiteindelijk vraag ik of de site ook willen aanbevelen bij vrienden. Van de bijna 7000 bezoekers afgelopen half jaar, hebben 303 bezoekers in ieder geval een cijfer gegeven.

 

Dit zijn de resultaten van het afgelopen half jaar voor de waardering voor Opfietsen.nl:

Cijfer  aantal    Percentages

1               52            17.16 %
2              8              2.64 %
3              1               0.33 %
4              8              2.64 %
5              23            7.59 %
6              28            9.24 %
7              36            11.88 %
8              77            25.41 %
9              22            7.26 %
10            48           15.84 %

Wat opvalt is dat de meeste mensen die een 1 geven, zich ergeren aan de pop-up met de vragen. Ik zou het graag anders willen doen, als er iemand suggesties heeft, dan hoor ik het heel graag, want dat is wel heel makkelijk scoren om de waardering voor Opfietsen.nl omhoog te brengen.

 

Dit is een greep uit de reacties bij een beoordeling hoger dan 6

Veel info; Dat het de moeite waard is; nuttig info; altijd interessant gps; Makkelijk en handig; Informatie is to the point en belangrijk voor fietsers; Ik zou hem niet per se aanbevelen, scrollt traag en de popups zijn irritant. Volgende keer pas vragen als ik onderaan de pagina ben beland; Veel info rondom thema; Top; Handig; Leesbare goede info; super; Makkelijk; Duidelijk; Ziet er goed uit; Interessant; hij is goed; Goed; Duidelijk; Handig om te weten hoe de garmin werkt; duidelijk uitgelegd; gemakkelijk; Erg handige tips; duidelijk; Goed duidelijk; informatief; Duidelijk; Omdat er passie in zit!; Praktisch en leuk; nuttig en overzichtelijk; Je krijgt info die in de manual van Garmin ontbreekt; Ziet er goed uit; simpel; er staat wat ik wil weten; Veel leuke tips; Alle bijkomende info is altijd interessant, want inderdaad de handleiding die Garmin zelf geeft is moeilijk, vooral voor 70-plussers; top; overzichtelijk en juist die tips waar je echt wat direct mee kunt; Overzichtelijk en duidelijk; Top site; Goed; duidelijk doel; Leuke uitleg over de features van Strava; Daarom; X; daarom; Veel duidelijke info; gemakkelijk.

Lees ook:  Verslag van in 10 dagen een rondje NL

 

Dit is een greep uit de reacties bij een beoordeling lager dan 5

Ik haat popups! Omdat ik dit niet kan lezen als jullie vragen stellen; Vervelende pop up; omdat ik de hele tijd irritante pop-ups in beeld krijg, terwijl ik wat probeer te lezen.. “zou je deze site aanbevelen”, en dat soort shit…. ik ben gdv geen wandelende internettende portomonee…of reclamebord. Kom op!; Stoort; Omdat deze tekst komt; Geen idee, ik zit er pas net op; Vanwege deze pop-up

 

Ik trek de conclusie dat mensen graag willen dat ik een andere manier vindt om de vragen te stellen (in plaats van met de pop-up) maar nog veel belangrijker, dat mensen graag zien dat ik doorga met deze GPS informatie te leveren, want over de waardering voor Opfietsen.nl durf ik wel over naar huis te schrijven!

 

Welke onderwerpen zou je nog specifiek willen zien de komende tijd? Laat een reactie achter hieronder.

(10 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Wat is de waardering voor Opfietsen.nl?”