Alles wat fietsen leuker maakt!

Strava heeft synchronisatie problemen

Zondag 28 februari 2021, 17:00 – Als je je gereden rit vanaf je Garmin synchroniseert naar Strava, dan zal je vandaag je rit niet automatisch zien verschijnen. Strava laat op haar statuspagina ook weten dat er problemen zijn en ze de oorzaak aan het onderzoeken zijn.

Update 1 maart 2021 7:30 – Alles werkt weer en de achterstanden in de synchronisatie zijn ingelopen

Als je geduld hebt, dan wacht je gewoon vandaag totdat Strava het probleem heeft opgelost en synchronisatie weer start. Heb je minder geduld, dan kun je je rit exporten uit Garmin connect (https://connect.garmin.com) , kies het radartje rechtsboven en kies voor originele file downloaden naar je PC en dan deze *.fit file weer uploaden naar Strava (met het plusje, rechtsboven) en dan voor bestand uploaden kiezen.

Lezer specifieke inhoud

De inhoud van dit artikel is niet gesponsord. Het is mijn liefde voor onderwerpen die deze site mogelijk maakt, wat betekent dat het allemaal inhoud is specifiek voor jou als lezer. Ik zou het enorm op prijs stellen als je een kleine bijdrage achterlaat, in de vorm van een ‘koffie’ als je de inhoud van dit artikel waardeert. Klik op “By me a Coffee” om een klein bedrag te doneren. Of als je een artikel koopt bij één van de aangesloten webshops, doe het dan door via deze pagina van aangesloten webshops te gaan.

Sport algemeen
(679 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)
Lees ook:  Garmin heeft Livetrack, Strava Beacon

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.