Alles wat fietsen leuker maakt!

Fasttrack Garmin GPS Workshop, donderdag 16 en dinsdag 21 mei

Garmin GPS workshop

Op donderdag 16 en dinsdag 21 mei 2019 organiseert Opfietsen de volgende fasttrack Garmin GPS workshop. Het is een praktische workshop met als doel het vergroten van jouw deskundigheid, zodat je stapsgewijs en systematisch de fijne kneepjes van jouw Garmin GPS onder de knie krijgt. Ben je het beu om steeds maar te lopen zoeken naar allerlei opties op je Garmin? Investeer 1 avond en je Garmin wordt een ware fietsvriend.

Inhoud van de Fasttrack Garmin GPS workshop

In de workshop worden alle functies van de Garmin Edge 520/800/810/820/1000 en 1030 en de Garmin Touring en Explorer doorlopen. Door middel van een aantal praktische opdrachten wordt met de Garmin geoefend. We kijken naar de mogelijkheden van persoonlijke settings, die je ter plekke kunt instellen naar wens. Een ander gedeelte van de workshop gaat in op het maken van routes, het uploaden van routes van internet, het opslaan van routes, het uitlezen van gereden routes enz. Kortom: een concrete en praktische workshop

  • De belangrijkste instellingen van je Garmin Edge toestel
  • Routes maken, uitleg en oefenen en op je GPS zetten
  • Trainingen maken
  • Automatisch synchroniseren met Strava

We spreken zeer geregeld fietsers die heel wat uurtjes bezig zijn om alleen al de basisfuncties behoorlijk aan dpraat te krijgen. De lust ontgaat je dan al snel om je te verdiepen in het brede spectrum van mogelijkheden. Jammer, want juist met optimaal gebruik van die mogelijkheden wordt je Garmin een waar ‘fietsmaatje’. Zowel voor gebruikers van de meest eenvoudige gps- en fietsfuncties als voor een veeleisende prof, die alle trainings- en/of wedstrijdgegevens wil verzamelen, analyseren en archiveren. Deze Garmin GPS workshop werd enkele malen eerder gegeven. Lees in dit verslag over de inhoud en de waardering van gemiddeld 8,7 op de schaal van 1-10.

Een greep uit de beoordelingen van afgelopen keren:

  • “Helemaal geweldig”
  • “Mijn Garmin is nu veel meer dan alleen een tellertje”
  • “Dankjewel, nu heb ik mijn Garmin eindelijk onder de knie”
  • “Wat een enthousiasme, dit kan ik iedereen aanbevelen”
  • “Had ik dit maar eerder gedaan”
  • “Ik vond het in het begin wel wat duur, maar het is elke cent waard geweest”

18:30 uur: Blok 1 – GPS basis en essentiele instellingen
20:00 uur: Blok 2 – Routes maken, downloaden en uploaden
20:45 uur: Blok 3 – Trainingen maken en instellen in GPS
22:00 uur: Afsluiting, eventueel ruimte voor individuele vragen

Lees ook:  Garmin GPS Workshop, zaterdag 16 maart

Kosten

De waarde van de workshop is €55,- Als je inschrijft voor 15 april krijg je een eenmalige korting van €5,- op de totaalprijs.

Daarvoor krijg je de Fasttrack GPS workshop onder begeleiding van een ervaren GPS trainer, inclusief hand-out van de workshop.

Locatie

De workshop wordt gegeven in Bilthoven, P.C. Staalweg 90 in Bilthoven, mooi centraal in Nederland. De locatie biedt ruimte aan maximaal 10 deelnemers. De informatie wordt door middel van slides getoond.

Deelnemers

De workshop is voor maximaal 10 deelnemers, Van de deelnemer wordt veracht dat hij basis computer gebruik ervaring heeft. Tijdens de workshop is veel ruimte om vragen te stellen. Je hebt je Garmin Edge toestel nodig en je laptop. Eventueel is een leen-laptop aanwezig. Verdere instructies over wat mee te nemen krijg je in de week voorafgaand.

Begeleiding

De workshop begeleiding wordt gedaan door Klaas Veenbaas, ervaren sportieve wielrenner die ruim 12 jaar ervaring heeft met fiets GPS en de Garmin Edge modellen in het bijzonder. Klaas kan met veel enthousiasme een duidelijke uitleg geven van alle GPS informatie. Klaas is tevens verbonden aan diverse wielerorganisatie, verantwoordelijk voor routes en GPS ondersteuning om voor de deelnemers er een zorgeloos evenement van te maken.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor één van beide workshops, door op “Shop now” te klikken

(22 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.