Alles wat fietsen leuker maakt!
The ride

Opfietsen als GPS specialist bij Bikegear.cc The Ride

The rideVan 12 tot en met 19 juni wordt in 8 etappes van de voet van de Stelvio naar de Cauberg gereden. The Ride is de ultieme fietsuitdaging voor teams van twee rijders. 1.300 Kilometer, 17.000 hoogtemeters door Italië, Zwitserland, Liechtenstein, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, België en Nederland. Met beklimmingen in Alpen, Zwarte Woud, Vogezen en Ardennen.

De hele route wordt gereden met behulp van een fiets GPS toestel met de route die wordt aangeleverd door de organisatie. Opfietsen ondersteunt in dat proces en is tijdens de hele week het contact punt voor de deelnemers. Na de rit kunnen de deelnemers hun route uploaden naar Strava waarmee verschillende challenges worden aangeboden. Bikegear.cc The Ride gaat hiermee mee met de voortschrijdende technologische ontwikkelingen op fiets technologie gebied en maakt gebruikt van de meest ge-avanceerde tooling. Immers Een fiets GPS toestel en Strava zijn gewoon niet meer weg te denken in het (amateur) wielerpeleton.

In het verleden hebben wij van Opfietsen al verschillende artiekelen over het gebruik en allerlei handige features van Strava geschreven. Deze artikelen zijn terug te vinden op deze handige Strava overzichtspagina. Tevens zijn er ook allerlei handige tips beschikbaar over het gebruik van je Garmin GPS toestel, deze pagina geeft de tips & trucs weer.

De deelnemers van The Ride, krijgen in de tweede week van juni uitgebreide support op het gebruik van hun toestel en het down en uploaden van routes en rit-resultaten. Alle resultaten van de deelnemers zijn dus direct na de dagelijkse finish meteen te zien.

Het maakt niet uit of je wel of niet mee doet aan Bikegear.cc The Ride, alks je nog geen genoeg hebt van alle handige artikelen. Klik dan op onderstaande button om je in te schrijven voor de maandelijks nieuwsbrief in je mailbox te ontvangen.

Lees ook:  Alpe d'Huez, 3 weken na de start in Utrecht

 Inschrijven Nieuwsbrief voor meer tips en trucs in je mailbox!!

 

 

 

 

(24 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.