Alles wat fietsen leuker maakt!

Nieuwste firmware Sigma ROX 12.0 update

De Sigma ROX 12.0 is de allernieuwste en modernste telg uit de GPS familie van Sigma. Toen deze vorg jaar publiekelijk werd, was deze al heel compleet, in tegenstelling tot vele conculega’s die er bij de introductie vaak een potje van maken. De Deutsche Gründlichkeit speelt hierbij zeker een rol.

In de tussentijd heeft Sigma niet stilgezeten en is er een aantal updates geweest van de firmware. Het zijn allemaal functionele verbeteringen geweest en een aantal foutoplossingen. Afgelopen maand is de laatste firmware update vrijgegeven met een paar hele goeie verbeteringen. Hieronder de hoofdpunten van de nieuwe firmware ROX 12.0. Als je de hele lijst wilt bekijken, kijk dan in de releasenotes.

Turn by Turn bij draw my route

In deze laatste update krijg je, als je zelf een route maakt op je Sigma Rox 12.0 ook turn by turn aanwijzigingen, zodat je altijd de goede kant op wordt gestuurd. Deze TbT aanwijzigingen heb je normaliter al, als je een route maakt op je PC of ergens anders vandaan download, maar nu dus ook bij de zelf gemaakte routes.

Contrast verbetering en duidelijkere route

De route lijn om te volgen was in het verleden een beetje lichtgroenig en met het toch wat beperkte contrast van de ROX 12.0 was soms de te volgen route moeilijk te volgen. Mede omdat de gereden weg door een vette rode lijn wordt aangegeven. IK heb al eens bij SIgma gesuggereerd om dit juist om te draaien, zodat duidelijker wordt waar je naar toe gaat. Dat hebben ze niet gedaan, maar de te rijden route is nu wel veel duidelijker geworden met een dikke blauwe lijn en tevens is het contrast van de achtergrond verbeterd.

Lees ook:  Sigma ROX 12.0, firmware update

Al met al een goeie verbetering voor de ROX 12.0, nu weer net even beter, terwijl deze GPS van Sigma al zo goed was.

Wil je alle verbeteringen van deze firmware versie van de Sigma Rox 12.0 zien, kijk dan in de releasenotes.

(161 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Nieuwste firmware Sigma ROX 12.0 update”