Ook problemen om je gereden rit op Strava te zetten?

Zondag 17 februari 2019: Een groot deel van de dag heeft Garmin problemen met haar website gehad. Hierdoor komt je rit niet op Garmin-Connect te staan en synchroniseert Garmin ook niet met Strava.

Net nu het in Nederland zo’n fantastisch weer was en het grootste deel van de fietsliefhebbers hun karretje van stal hebben gehaald.

Het bljkt nu allemaal weer te werken, maar… je rit komt niet automatisch op Strava (of enige andere site als je daar ook koppeling mee hebt)

Je kunt met de hand je gereden rit op Strava zetten. Dat doe je via de website van Strava.Je klikt op het “plusje” rechtsboven en je kiest bestand uploaden en je koppelt intussen ook je Garmin toestel aan je PC.

Vervolgens selecteer je de interne schijf van je Garmin en in de directory /Garmin/Activities vind je de rit van vandaag, deze heet iets van 2019-02-17-xx-yy-zz.fit, die je dan kunt uploaden naar Strava.

Je kunt ook je rit van Garmin Connect afhalen en opnieuw je rit uploaden, dan komt je rit ook op Strava te staan.

Zo, nu staat je rit weer op Strava, laat de Kudo’s maar binnen komen.

Mocht je dit in de toekomst nog een keer meemaken, dan kun je zelf ook even op de status pagina van Garmin Connect kijken, waar onder andere staat wat de synchronisatie status is tussen Garmin, Strava en meer programma’s

Handige tip?

Krijg meer van dit soort tips en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief:

Voor jou geselecteerd:

Lees ook:  Zo staat er ineens een elektrische fiets in de schuur

Geef een reactie, of stel een vraag, gerelateerd aan dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.