Alles wat fietsen leuker maakt!
ayvri en strava

Ayvri en Strava, waar Relive moest ophouden

Waar Relive en Strava niet meer door één deur konden, kwam in één keer Ayvri en Strava boven water. Met vergelijkbare functionaliteiten die Relive in het begin ook had, et toch ook wel weer met een paar speciale effecten. Is Ayvri dè vervanging voor Relive?

Nadat de liefde tussen Strava en Relive over was, betekende het niet dat Relive niet meer gebruitk kan worden. Je kunt nog steeds direct met je Garmin, Suunto, Polar en vele andere accounts koppelen met Relive. Alleen de Strava toevoeging van eventueel foto’s is niet meer direct mogelijk.

Maar als je toch veel waarde hecht aan de directe koppeling tussen strava dan is het Ayvri en Strava die je een nieuwe sensatie bieden. Zoals ik kan nalezen op hun website en de historie zie in de blogs, zijn ze zijn dit jaar actief en hebben net als Relive een koppeling met Strava en Google Earth. Overigens werkt het nog niet zo snel, grafisch is er nog wel een kans voor verbetering. Maar wat al wel leuk is, is dat je net iets dichter bij je route zit en het hoogteverschil nog veel duidelijker is.

Kijk maar even wat Ayvri en Strava leveren als resultaat. Het is het eerste begin, maar het ziet er veelbelovend uit.

Het is mij nu nog niet heelemaal duidelijk wat ik nu meer krijg voor het premium abonnement, maar de €11,- per maand lijkt nu nog wel redelijk duur voor de beperkte functionaliteit die wordt geboden en de matige grafische performance.

Lees ook:  Nieuw: Opfietsen Challenge Tool®
Ayvri
(624 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Ayvri en Strava, waar Relive moest ophouden”